Zástupci rodu Clostridium jako původci alimentárních infekcí

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Zástupci rodu Clostridium jako původci alimentárních infekcí

Show full item record

No preview available
Title: Zástupci rodu Clostridium jako původci alimentárních infekcí
Author: Slivková, Andrea
Advisor: Holko, Ivan
Abstract: Alimentární onemocnění a bezpečnost potravin jsou v současnosti velmi diskutovaným tématem vzhledem k přítomnosti patogenních mikroorganismů. Tato práce se zaměřuje konkrétně na bakterie rodu Clostridium, nejznámější zástupce z hlediska otrav z potravin, jejich morfologii, vlastnosti, výskyt v potravinách, jejich patogenitu a působení na lidský organismus. Zabývá se také preventivními opatřeními v boji proti těmto patogenům.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24726
Date: 2013-01-16
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
slivková_2013_bp.pdf 1.243Mb PDF View/Open
slivková_2013_vp.doc 92Kb Microsoft Word View/Open
slivková_2013_op.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account