Fyziologické účinky čaje na lidský organismus

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Fyziologické účinky čaje na lidský organismus

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Fyziologické účinky čaje na lidský organismus
Autor: Chromá, Jana
Vedoucí: Rumíšková, Marie
Abstrakt: V bakalářské práci jsou uvedeny teoretické poznatky o čaji. Je popsáno jeho třídění, zpracování a způsob přípravy. Dále je napsána klasifikace, kvalita a jeho účinky na lidský organismus.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28242
Datum: 2014-02-10
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 25583


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
chromá_2014_dp.pdf 2.187Mb PDF Zobrazit/otevřít
chromá_2014_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
chromá_2014_op.doc 97.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet