Vliv typu uzávěru láhve na vybrané jakostní ukazatele vína

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Vliv typu uzávěru láhve na vybrané jakostní ukazatele vína

Show full item record

No preview available
Title: Vliv typu uzávěru láhve na vybrané jakostní ukazatele vína
Author: Pivovarčíková, Lucie
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: Diplomová práce se zabývá vlivem typu uzávěru láhve na vybrané jakostní ukazatele vína. Analýze byly podrobeny dva druhy bílého vína a dva druhy vína červeného, jež byly zazátkovány vždy dvěma různými typy uzávěrů (přírodní korek a šroubovací uzávěr). Zkoumané vzorky byly sledovány pomocí mikrobiologické, fyzikální, chemické a senzo-rické analýzy. Získané výsledky byly vyhodnoceny vhodnými metodami.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2863
Date: 2007-05-31
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
pivovarčíková_2007_dp.pdfBlocked 4.162Mb PDF
pivovarčíková_2007_vp.doc 47Kb Microsoft Word View/Open
pivovarčíková_2007_op.doc 48.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account