Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru

Show full item record

No preview available
Title: Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru
Author: Víšová, Lenka
Advisor: Šefčík, Vladimír
Abstract: Tato bakalářská práce je zaměřena na úlohu hygieny, bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v podnikatelském záměru konkrétní firmy. Je zde představen podnikatelský záměr společnosti MILTRA B s.r.o. vybudování nového provozu mlékárny odpovídající všem legislativním normám ČR a EU tak, aby byly splněny zejména hygienické normy a další podmínky pro úspěšnou výrobu, prodej a konkurenceschopnost výrobků - eidamských sýrů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2902
Date: 2007-06-04
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
víšová_2007_bp.pdfBlocked 1.550Mb PDF
víšová_2007_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open
víšová_2007_op.doc 28.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account