Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru

DSpace Repository

Language: English čeština 

Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru

Show simple item record

dc.contributor.advisor Šefčík, Vladimír
dc.contributor.author Víšová, Lenka
dc.date.accessioned 2010-07-14T16:51:00Z
dc.date.available 2010-07-14T16:51:00Z
dc.date.issued 2007-06-04
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/2902
dc.description.abstract Tato bakalářská práce je zaměřena na úlohu hygieny, bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v podnikatelském záměru konkrétní firmy. Je zde představen podnikatelský záměr společnosti MILTRA B s.r.o. vybudování nového provozu mlékárny odpovídající všem legislativním normám ČR a EU tak, aby byly splněny zejména hygienické normy a další podmínky pro úspěšnou výrobu, prodej a konkurenceschopnost výrobků - eidamských sýrů. cs
dc.format 73 s., 9 s. příloh cs
dc.format.extent 1626008 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject podnikatelský záměr cs
dc.subject hygiena cs
dc.subject bezpečnost a zdravotní nezávadnost potravin cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject systém kritických kontrolních bodů HACCP cs
dc.subject business plan en
dc.subject hygiene en
dc.subject safeness and health unexception of food en
dc.subject SWOT analysis en
dc.subject Hazard analysis and critical control points-HACCP en
dc.title Místo a úloha hygieny a technologie potravin v podnikatelském záměru cs
dc.title.alternative Importance and purpose of hygiene and food technology in business plan en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Březina, Pavel
dc.date.accepted 2007-06-25
dc.description.abstract-translated The main purpose of my bachelor thesis is to show the necessity of hygiene, safeness and health unexception of food in business plan of concrete company. The investment plan of MILTRA B Ltd company to build up a new diary works corresponding to all legislative norms of ČR and EU especially hygienic specification and next conditions for successful production, sale and competitive advantage products - Edam cheeses is the main aim of this thesis. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5440
dc.date.assigned 2007-01-08
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
víšová_2007_bp.pdfBlocked 1.550Mb PDF View/Open
víšová_2007_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open
víšová_2007_op.doc 28.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account