Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do veřejného stravování

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do veřejného stravování

Show full item record

No preview available
Title: Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do veřejného stravování
Author: Dubjel, Ondřej
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Cílem práce je stručný popis novodobých trendů v gastronomii a jejich možných alternativ pro skutečný provoz nejen z kulinárního hlediska. Práce je určena především pro vytvoření základní představy o možnostech využití moderních technologií vedoucích k usnadnění výrobníh procesů, šetrnějšímu zpracování potravin a tudíž i nových směrech v technologických úpravách, které poskytují ať už invididuálně či pomocí začlenění do celkového konceptu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2952
Date: 2009-06-04
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
dubjel_2007_bp.pdfBlocked 6.285Mb PDF
dubjel_2007_vp.doc 49Kb Microsoft Word View/Open
dubjel_2007_op.doc 39Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account