Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do veřejného stravování

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do veřejného stravování

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan cs
dc.contributor.author Dubjel, Ondřej cs
dc.date.accessioned 2010-07-14T20:08:58Z
dc.date.available 2010-07-14T20:08:58Z
dc.date.issued 2009-06-04 cs
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/2952
dc.description.abstract Cílem práce je stručný popis novodobých trendů v gastronomii a jejich možných alternativ pro skutečný provoz nejen z kulinárního hlediska. Práce je určena především pro vytvoření základní představy o možnostech využití moderních technologií vedoucích k usnadnění výrobníh procesů, šetrnějšímu zpracování potravin a tudíž i nových směrech v technologických úpravách, které poskytují ať už invididuálně či pomocí začlenění do celkového konceptu. cs
dc.format 48 s., 11s. příloh cs
dc.format.extent 6591219 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně cs
dc.rights Pouze v rámci univerzity cs
dc.subject Gastronomie cs
dc.subject moderní trend cs
dc.subject gastronomický koncept cs
dc.subject technologie cs
dc.subject gastronomy en
dc.subject modern trends en
dc.subject gastonomic koncept en
dc.subject technology en
dc.title Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do veřejného stravování cs
dc.title.alternative New trends in gastronomy and yours introduce to community feeding en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Hajný, Petr cs
dc.date.accepted 2007-06-28 cs
dc.description.abstract-translated The work objective is a brief description of modern trends in gastronomy and their possible alternatives for real working not only from the culinarily point of view. The work is primarily meant to create basic conception about possibilities of utilization of modern technologies which lead to make production process easier, considerate of food processing thus new trends in technological arrangements which they give individually or with the aid of integration to general concept. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5227
dc.date.assigned 2007-01-08 cs
utb.result.grade A
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
dubjel_2007_bp.pdfBlocked 6.285Mb PDF View/Open
dubjel_2007_vp.doc 49Kb Microsoft Word View/Open
dubjel_2007_op.doc 39Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account