Analýza barviv ve vybraných potravinářských matricích pomocí TLC-ESI-MS

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza barviv ve vybraných potravinářských matricích pomocí TLC-ESI-MS

Show full item record

No preview available
Title: Analýza barviv ve vybraných potravinářských matricích pomocí TLC-ESI-MS
Author: Ščurková, Adriana
Advisor: Rouchal, Michal
Abstract: Bakalářská práce se v teoretické části zabývá obecnou charakteristikou přírodních a syntetických barviv, jejich extrakcí z přírodních materiálů a výčtem vybraných analytických metod vhodných ke stanovení barviv. Praktická část je věnována extrakci barviv z čerstvého a mraženého špenátu, jejich separací technikou tenkovrstvé chromatografie a analýze pomocí hmotnostní spektrometrie s elektrosprejovou ionizací.
URI: http://hdl.handle.net/10563/31962
Date: 2015-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 38469


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
ščurková_2015_dp.pdf 2.227Mb PDF View/Open None
ščurková_2015_op.pdf 529.3Kb PDF View/Open None
ščurková_2015_vp.pdf 554.2Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account