Využití sladkovodních a mořských řas ve výživě člověka

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Využití sladkovodních a mořských řas ve výživě člověka

Show full item record

No preview available
Title: Využití sladkovodních a mořských řas ve výživě člověka
Author: Krausová, Ivana
Advisor: Mišurcová, Ladislava
Abstract: Ve své bakalářské práci se zabývám využitím sladkovodních a mořských řas v lidské výživě. Mým cílem bylo zpracovat literární rešerži o těchto nižších rostlinách. Práce je rozčleněna do pěti kapitol, ve kterých je popsána jejich stavba, výskyt, chemické složení, kultivace a produkty. Dále jsou nastíněny výhody využívání mořských a sladkovodních řas v potravinářském průmyslu a také jejich příznivý účinek na lidské zdraví.
URI: http://hdl.handle.net/10563/3606
Date: 2007-06-14
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
krausová_2007_bp.pdfBlocked 1.233Mb PDF
krausová_2007_vp.doc 44Kb Microsoft Word View/Open
krausová_2007_op.doc 48.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account