Využití chilli papriček v gastronomii a jejich vliv na zdraví člověk

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Využití chilli papriček v gastronomii a jejich vliv na zdraví člověk

Show full item record

No preview available
Title: Využití chilli papriček v gastronomii a jejich vliv na zdraví člověk
Author: Němec, Jan
Advisor: Kráčmar, Stanislav
Abstract: Bakalářská práce "Využití chilli papriček v gastronomii a jejich vliv na zdraví člověka" je věnována chilli papričkám z rodu Capsicum. V první části práce popisuje historii, původ, jednotlivé odrůdy, chemické složení, pěstební podmínky a posklizňové úpravy chilli. V druhé se zabývá zastoupením chilli papriček ve světové gastronomii a vlivem konzumace a užívání chilli papriček na lidské zdraví.
URI: http://hdl.handle.net/10563/37758
Date: 2016-01-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 42490


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
němec_2016_dp.pdf 3.284Mb PDF View/Open None
němec_2016_op.pdf 112.3Kb PDF View/Open None
němec_2016_vp.pdf 159.5Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account