Atraktivní nezrající sýr - projekt pro školní poloprovoz

DSpace Repository

Language: English čeština 

Atraktivní nezrající sýr - projekt pro školní poloprovoz

Show full item record

No preview available
Title: Atraktivní nezrající sýr - projekt pro školní poloprovoz
Author: Slančíková, Lucie
Advisor: Mrázek, Josef
Abstract: Cílem této bakalářské práce bylo vytvořit atraktivní čerstvý sýr, který bude možné vyrábět v podmínkách školního poloprovozu Vyšší odborné školy potravinářské a Střední průmyslové školy mlékárenské v Kroměříži. V podmínkách školního poloprovozu byly vytvořeny 4 druhy sýru, k jejich výrobě byly použity základní složky tvaroh, odkapaný jogurt a dochucovací složky. Na vzorcích byla provedena základní chemická a senzorická analýza. Z výsledků především senzorické analýzy vyplynulo, že čerstvý sýr vyrobený z odkapaného jogurtu a tvarohu (poměr 1:1) ochucený medvědím
URI: http://hdl.handle.net/10563/40644
Date: 2017-02-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Grade for thesis and defense: D 46452


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
slančíková_2017_dp.pdf 3.071Mb PDF View/Open None
slančíková_2017_op.pdf 655.0Kb PDF View/Open None
slančíková_2017_vp.pdf 1.010Mb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account