Změny v potravinové legislativě po vstupu ČR do EU

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Změny v potravinové legislativě po vstupu ČR do EU

Show full item record

No preview available
Title: Změny v potravinové legislativě po vstupu ČR do EU
Author: Jančárová, Martina
Advisor: Severová, Marta
Abstract: Tématem této práce je shrnout změny v potravinářské legislativě, které nastaly po vstupu České republiky do Evropské unie a také porovnat zkušenosti provozovatelů potravinářskách podniků se zaváděním těchto změn do praxe. Dalším bodem práce je podrobný popis systému kritických kontrolních bodů (HACCP) a způsoby jeho zavádění v tzv. malých potravinářských podnicích. Závěr práce se zabývá možnými způsoby kontaminace potravin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/4072
Date: 2007-06-04
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 5278


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
jančárová_2007_bp.pdf 811.2Kb PDF View/Open
jančárová_2007_vp.doc 37.5Kb Microsoft Word View/Open
jančárová_2007_op.doc 46.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account