Udržitelná produkce speciálních potravin a jejich dostupnost na území České republiky

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Udržitelná produkce speciálních potravin a jejich dostupnost na území České republiky

Show full item record

No preview available
Title: Udržitelná produkce speciálních potravin a jejich dostupnost na území České republiky
Author: Hvozdenská, Lucie
Advisor: Lukášková, Eva
Abstract: Bakalářská práce se zaměřuje na udržitelnou produkci speciálních potravin a jejich dostupnost na území České republiky. V teoretické části bakalářské práce se nachází pojem trvale udržitelného rozvoje, potravinová bezpečnost a soběstačnost, základní informace o speciálních potravinách, jejich rozdělení, dělení dle složek, vliv na zdraví člověka a na životní prostředí. Praktická část se věnuje analýze udržitelné produkce luskovin na území České republiky, dále jsou uvedeny speciální potraviny a jejich dostupnost v Uherském Hradišti a srovnání stravovacích návyků z hlediska environmentu. Pomocí SWOT analýzy je určena udržitelná produkce speciálních potravin na území České republiky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/41183
Date: 2017-02-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav environmentální bezpečnosti
Discipline: Řízení environmentálních rizik
Grade for thesis and defense: A 47265


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
hvozdenská_2017_dp.pdf 2.205Mb PDF View/Open None
hvozdenská_2017_op.pdf 49.15Kb PDF View/Open None
hvozdenská_2017_vp.pdf 72.03Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account