Udržitelná produkce bezlepkových potravin a jejich dostupnost v České republice

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Udržitelná produkce bezlepkových potravin a jejich dostupnost v České republice

Show full item record

No preview available
Title: Udržitelná produkce bezlepkových potravin a jejich dostupnost v České republice
Author: Kašková, Karin
Advisor: Lukášková, Eva
Abstract: Oráce se zabývá problematikou udržitelné produkce bezlepkových potravin. Je rozdělena na dvě části, část teoretickou a část praktickou. V teoretické části je řešena problematika udržitelného rozvoje, potravinové bezpečnosti a bezlepkových potravin. V další části se zabývá regionální firmou Ostrožsko a.s. a produkcí bezlepkových potravin ve zmíněné společnosti. V návrhové části jsou zařazeny návrhy na zlepšené rpodukce. Poslední část bakalářské práce se soustřeďuje na dostupnost bezlepkových potravin ve vybraných obchodních řetezcích.
URI: http://hdl.handle.net/10563/41184
Date: 2017-02-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav environmentální bezpečnosti
Discipline: Řízení environmentálních rizik
Grade for thesis and defense: B 47266


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
kašková_2017_dp.zip 1.863Mb Unknown View/Open None
kašková_2017_op.pdf 50.61Kb PDF View/Open None
kašková_2017_vp.pdf 71.94Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account