Udržitelná produkce bezlepkových potravin a jejich dostupnost v České republice

DSpace Repository

Language: English čeština 

Udržitelná produkce bezlepkových potravin a jejich dostupnost v České republice

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lukášková, Eva
dc.contributor.author Kašková, Karin
dc.date.accessioned 2017-07-03T09:15:42Z
dc.date.available 2017-07-03T09:15:42Z
dc.date.issued 2017-02-03
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/41184
dc.description.abstract Oráce se zabývá problematikou udržitelné produkce bezlepkových potravin. Je rozdělena na dvě části, část teoretickou a část praktickou. V teoretické části je řešena problematika udržitelného rozvoje, potravinové bezpečnosti a bezlepkových potravin. V další části se zabývá regionální firmou Ostrožsko a.s. a produkcí bezlepkových potravin ve zmíněné společnosti. V návrhové části jsou zařazeny návrhy na zlepšené rpodukce. Poslední část bakalářské práce se soustřeďuje na dostupnost bezlepkových potravin ve vybraných obchodních řetezcích.
dc.format 85 s. (120 461 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject udržitelná produkce cs
dc.subject bezlepkové potraviny cs
dc.subject potravinová bezpečnost cs
dc.subject environmentální udržitelnost cs
dc.subject dostupnost bezlepkovývh potravin cs
dc.subject sustainable production en
dc.subject gluten-free foods en
dc.subject food security en
dc.subject environmental development en
dc.subject availability of gluten-free foods en
dc.title Udržitelná produkce bezlepkových potravin a jejich dostupnost v České republice
dc.title.alternative Sustainable Production of Gluten-Free Foods and their Availability in the Czech Republic
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Valášek, Pavel
dc.date.accepted 2017-06-05
dc.description.abstract-translated This work deals with the sustainable production of gluten-free foods. It is divided into two parts, theoretical and design. The theoretical part deals with the issue of sustainable development, food security and gluten-free foods. The next section deals with regional firm Ostrozsko Inc. and the production of gluten-free foods in the said company. In the design section are also included suggestions for improving production. The last section of work deals with the availability of gluten-free foods in selected retail chains.
dc.description.department Ústav environmentální bezpečnosti
dc.thesis.degree-discipline Řízení environmentálních rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Environmental Risk Management en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Bezpečnost společnosti cs
dc.thesis.degree-program Security of Society en
dc.identifier.stag 47266
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2017-05-11
local.subject udržitelná výroba a spotřeba cs
local.subject bezlepková jídla cs
local.subject Česko cs
local.subject sustainable consumption and production en
local.subject gluten-free meals en
local.subject Czechia en


Files in this item

Files Size Format View Description
kašková_2017_dp.zip 1.863Mb Unknown View/Open None
kašková_2017_op.pdf 50.61Kb PDF View/Open None
kašková_2017_vp.pdf 71.94Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account