A Business Plan for a Gluten-Free Bakery

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

A Business Plan for a Gluten-Free Bakery

Show full item record

No preview available
Title: A Business Plan for a Gluten-Free Bakery
Author: Břežná, Anna
Advisor: Papadaki, Šárka
Abstract: Bakalářská práce se zaměřuje na zpracování podnikatelského plánu pro bezlepkovou pekárnu. Teoretická část práce definuje pojmy podnikání, právní formy podnikání a založení společnosti s ručením omezeným. Součástí teoretické části je chrakteristika podnikatelského plánu a postup při jeho vypracování. Praktická část, která byla vypracována pomocí informací obsažených v teoretické části, se zaměřuje na sestavení samotného podnikatelského plánu pro bezlepkovou pekárnu. Cílem této práce je vytvořit realizovatelný podnikatelský plán.
URI: http://hdl.handle.net/10563/41691
Date: 2017-11-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav moderních jazyků a literatur
Discipline: Anglický jazyk pro manažerskou praxi
Grade for thesis and defense: A 49239


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
břežná_2018_dp.pdf 2.432Mb PDF View/Open None
břežná_2018_op.doc 49.5Kb Unknown View/Open None
břežná_2018_vp.doc 47Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account