A Business Plan for a Gluten-Free Bakery

DSpace Repository

Language: English čeština 

A Business Plan for a Gluten-Free Bakery

Show simple item record

dc.contributor.advisor Papadaki, Šárka
dc.contributor.author Břežná, Anna
dc.date.accessioned 2018-07-04T15:00:39Z
dc.date.available 2018-07-04T15:00:39Z
dc.date.issued 2017-11-10
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/41691
dc.description.abstract Bakalářská práce se zaměřuje na zpracování podnikatelského plánu pro bezlepkovou pekárnu. Teoretická část práce definuje pojmy podnikání, právní formy podnikání a založení společnosti s ručením omezeným. Součástí teoretické části je chrakteristika podnikatelského plánu a postup při jeho vypracování. Praktická část, která byla vypracována pomocí informací obsažených v teoretické části, se zaměřuje na sestavení samotného podnikatelského plánu pro bezlepkovou pekárnu. Cílem této práce je vytvořit realizovatelný podnikatelský plán.
dc.format 69 s. (89 241 znaků).
dc.language.iso en
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject podnikání cs
dc.subject podnikatelský plán cs
dc.subject pekárna cs
dc.subject bezlepkové pečivo cs
dc.subject entrepreneurship en
dc.subject business plan en
dc.subject bakery en
dc.subject gluten-free baked goods en
dc.title A Business Plan for a Gluten-Free Bakery
dc.title.alternative A Business Plan for a Gluten-Free Bakery
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Vaněk, Jiří
dc.date.accepted 2018-06-12
dc.description.abstract-translated The Bachelor Thesis is focused on development of a business plan for gluten-free bakery. The theoretical part defines the concept of entrepreneurship, legal forms of a business and the establishment of limited liability company. The characteristic of a business plan and the process of writing a business plan is part of the theory. The practical part, which is based on the information included in the theoretical part, is focused on the formulation of a business plan for a gluten-free bakery itself. The main purpose of the thesis is to create feasible business plan.
dc.description.department Ústav moderních jazyků a literatur
dc.thesis.degree-discipline Anglický jazyk pro manažerskou praxi cs
dc.thesis.degree-discipline English for Business Administration en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Filologie cs
dc.thesis.degree-program Philology en
dc.identifier.stag 49239
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2018-05-03
local.subject podnikatelské plány cs
local.subject bezlepková jídla cs
local.subject pekárny cs
local.subject business planning en
local.subject gluten-free meals en
local.subject bakeries en


Files in this item

Files Size Format View Description
břežná_2018_dp.pdf 2.432Mb PDF View/Open None
břežná_2018_op.doc 49.5Kb Unknown View/Open None
břežná_2018_vp.doc 47Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account