Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků

Show full item record

No preview available
Title: Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků
Author: Dohnalová, Marie
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá problematikou trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků. Úvod práce je zaměřen na chemické složení masa a jeho technologické vlastnosti. Druhá část práce je zaměřena na technologický proces výroby trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků a jejich sortiment.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42051
Date: 2018-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 49718


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
dohnalová_2018_dp.pdf 2.907Mb PDF View/Open None
dohnalová_2018_op.pdf 626.6Kb PDF View/Open None
dohnalová_2018_vp.pdf 646.0Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account