Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů

Show full item record

No preview available
Title: Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů
Author: Lukaszczyková, Karla
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá problematikou nápojů na bází tropického a subtropického ovoce, vymezuje pojmy jako ovocná šťáva, nektar a ovocný nápoj. V teoretické části je čtenář seznámen s vybranými druhy ovoce vhodných pro zpracování na ovocné šťávy, nektary a ovocné nápoje. Dále práce přináší pohled na hlavní rozdíly mezi šťávou a nektarem a stručně charakterizuje technologii výroby . Součástí praktické části práce je zmapování současného sortimentu značkových ovocných šťáv a nektarů z exotického ovoce v obchodních řetězcích působící v České republice.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42761
Date: 2018-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 46382


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
lukaszczyková_2018_dp.zip 1.028Mb Unknown View/Open None
lukaszczyková_2018_op.pdf 763.3Kb PDF View/Open None
lukaszczyková_2018_vp.pdf 765.8Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account