A Business Plan for Setting Up a Bar

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

A Business Plan for Setting Up a Bar

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: A Business Plan for Setting Up a Bar
Autor: Matuška, Daniel
Vedoucí: Dokulil, Jiří
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu baru s názvem Underground Bar. Bar je zaměřen na vyplnění díry na trhu, kterou představuje nedostatečný výběr míst, kam jít strávit večer. Bar bude nabízet typický sortiment alkoholických i nealkoholických nápojů. Práce je rozdělena na dvě části. První část je část teoretická, popisující základy podnikání, podnikatelské prostředí, druhy podniků a typy analýz, které se objevují v praktické části. Praktická část je zaměřena na podnikatelský záměr jako takový, přičemž se opírá o poznatky z teoretické části. Praktická část je vypracována na základě výsledku marketingového mixu, PEST, Porter a SWOT analýzy. Ve finančním plánu se objevují tři varianty vývoje, podle jejichž výsledků byl podnik vyhodnocen jako perspektivní
URI: http://hdl.handle.net/10563/46885
Datum: 2020-11-09
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav moderních jazyků a literatur
Studijní obor: Anglický jazyk pro manažerskou praxi
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 59034


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
matuška_2021_dp.pdf 1.839Mb PDF Zobrazit/otevřít None
matuška_2021_op.doc 62.5Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None
matuška_2021_vp.doc 52Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet