A Business Plan for the Establishment of a Korean BBQ Restaurant

DSpace Repository

Language: English čeština 

A Business Plan for the Establishment of a Korean BBQ Restaurant

Show full item record

No preview available
Title: A Business Plan for the Establishment of a Korean BBQ Restaurant
Author: Čížová, Monika
Advisor: Novák, Petr
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu pro společnost Korean BBQ House s.r.o., která bude provozovat restauraci se zaměřením na korejské barbecue a další tradiční korejské pokrmy. Cílem práce je zjistit, zda by taková restaurace mohla být finančně životaschopná, aby se myšlenka na založení takové restaurace mohla do budoucna realizovat. Práce se dělí na 2 části - část teoretickou a část praktickou. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy jako podnikání, podnikatel, podnik, právní formy podnikání, business plán a jeho součásti. Praktická část navazuje na poznatky z teoretické části a zabývá se samotnou tvorbou business plánu. Klíčová kapitola bakalářské práce pojednává o finančním plánování, na kterém závisí to, zda bude podnik ziskový a finančně stabilní. Díky konzultaci s majitelem restaurací ve Zlíně a v Praze je finanční část založena na reálných číslech.
URI: http://hdl.handle.net/10563/46952
Date: 2020-11-09
Availability: Bez omezení
Department: Ústav moderních jazyků a literatur
Discipline: Anglický jazyk pro manažerskou praxi
Grade for thesis and defense: B 59129


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
čížová_2021_dp.pdf 3.826Mb PDF View/Open None
čížová_2021_op.doc 62Kb Unknown View/Open None
čížová_2021_vp.doc 50Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account