A Business Plan for the Establishment of a Korean BBQ Restaurant

DSpace Repository

Language: English čeština 

A Business Plan for the Establishment of a Korean BBQ Restaurant

Show simple item record

dc.contributor.advisor Novák, Petr
dc.contributor.author Čížová, Monika
dc.date.accessioned 2021-07-26T07:17:45Z
dc.date.available 2021-07-26T07:17:45Z
dc.date.issued 2020-11-09
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/46952
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu pro společnost Korean BBQ House s.r.o., která bude provozovat restauraci se zaměřením na korejské barbecue a další tradiční korejské pokrmy. Cílem práce je zjistit, zda by taková restaurace mohla být finančně životaschopná, aby se myšlenka na založení takové restaurace mohla do budoucna realizovat. Práce se dělí na 2 části - část teoretickou a část praktickou. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy jako podnikání, podnikatel, podnik, právní formy podnikání, business plán a jeho součásti. Praktická část navazuje na poznatky z teoretické části a zabývá se samotnou tvorbou business plánu. Klíčová kapitola bakalářské práce pojednává o finančním plánování, na kterém závisí to, zda bude podnik ziskový a finančně stabilní. Díky konzultaci s majitelem restaurací ve Zlíně a v Praze je finanční část založena na reálných číslech.
dc.format 65 s. (93 651 znaků)
dc.language.iso en
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject podnikání cs
dc.subject podnikatel cs
dc.subject právní formy podnikání cs
dc.subject podnikatelský plán cs
dc.subject restaurace cs
dc.subject korejské barbecue cs
dc.subject entrepreneurship en
dc.subject entrepreneur en
dc.subject legal forms of enterprise en
dc.subject business plan en
dc.subject restaurant en
dc.subject Korean barbecue en
dc.title A Business Plan for the Establishment of a Korean BBQ Restaurant
dc.title.alternative A Business Plan for the Establishment of a Korean BBQ Restaurant
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Papadaki, Šárka
dc.date.accepted 2021-06-17
dc.description.abstract-translated This bachelor's thesis deals with the creation of a business plan for the company Korean BBQ House s.r.o., which will run a restaurant focusing on Korean barbecue and other traditional Korean dishes. The aim of this work is to find out whether such a restaurant could be financially viable, so that the idea of establishing the restaurant could be feasible in the future. The work is divided into 2 parts - theory and analysis. The theory describes concepts such as entrepreneurship, entrepreneur, enterprise, legal forms of enterprise, business plan and its components. The analysis builds on the knowledge from the theoretical part and focuses on the creation of the business plan. The key chapter of the bachelor's thesis deals with financial planning, based on which can be found out whether the company will be profitable. Thanks to consultations with the owner of restaurants in Zlín and Prague, the financial part is based on real numbers.
dc.description.department Ústav moderních jazyků a literatur
dc.thesis.degree-discipline Anglický jazyk pro manažerskou praxi cs
dc.thesis.degree-discipline English for Business Administration en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Filologie cs
dc.thesis.degree-program Philology en
dc.identifier.stag 59129
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2021-05-07


Files in this item

Files Size Format View Description
čížová_2021_dp.pdf 3.826Mb PDF View/Open None
čížová_2021_op.doc 62Kb Unknown View/Open None
čížová_2021_vp.doc 50Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account