Technologie výroby Čedaru a biochemické procesy v průběhu jeho výroby

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Technologie výroby Čedaru a biochemické procesy v průběhu jeho výroby

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan
dc.contributor.author Orságová, Renata
dc.date.accessioned 2010-07-16T02:51:33Z
dc.date.available 2010-07-16T02:51:33Z
dc.date.issued 2007-06-04
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/4777
dc.description.abstract Práce je zaměřena na technologii výroby Čedaru a biochemické procesy v průběhu jeho zrání. Jsou zde uvedeny poznatky z odborných článků a knih pro technologické procesy jeho výroby. Cílem práce je srovnání Čedaru s jinými tvrdými sýry, popis biochemie zrání a jakosti Čedaru z pohledu senzorického, chemického složení cs
dc.format 66 s., 6 s. obr. příloh. cs
dc.format.extent 62262 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Čedar cs
dc.subject čedarizace cs
dc.subject zrání cs
dc.subject biochemie cs
dc.subject Cheddar en
dc.subject cheddaring en
dc.subject maturation en
dc.subject biochemistry en
dc.title Technologie výroby Čedaru a biochemické procesy v průběhu jeho výroby cs
dc.title.alternative Technology of production Cheddar cheese and biochemical processes during his maturation en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Březina, Pavel
dc.date.accepted 2007-06-18
dc.description.abstract-translated This work is about technology of production Cheddar cheese and biochemical processes during his maturation. There are showed knowledges of special books and articles for technological process his production. The object of this work is compare Cheddar cheese with any other types of hard cheeses, description biochemistry of maturation and quality of Cheddar cheese connectioned with sensorial, chemical constitution en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5419
dc.date.assigned 2007-01-08
utb.result.grade A
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
orságová_2007_bp.pdf 60.80Kb PDF View/Open
orságová_2007_vp.doc 49Kb Microsoft Word View/Open
orságová_2007_op.doc 31.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account