Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití

Show full item record

No preview available
Title: Vliv chemického složení ovoce na jeho potravinářské využití
Author: Vinklárková, Květa
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá ovocem, jeho chemickým složením a významem pro člověka. Další kapitoly jsou zaměřeny na popis jabloní a jablek, neboť jsou u nás nejdůležitějším a nejvíce pěstovaným ovocným druhem. Je zde stručně popsán původ dnešních jablečných odrůd, včetně těch nejdůležitějších. Čtenář se dozví o možnostech průmyslového i domácího zpracování jablek v závislosti na chemických a fyzikálních vlastnostech.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5146
Date: 2008-06-02
Availability: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 02.06.2013
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
vinklárková_2008_bp.pdfBlocked 1.463Mb PDF
vinklárková_2008_vp.doc 33.5Kb Microsoft Word View/Open
vinklárková_2008_op.doc 33.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account