Technologie zpracování "bramborových lupínků" v podnikatelském záměru firmy Petr Hobža

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Technologie zpracování "bramborových lupínků" v podnikatelském záměru firmy Petr Hobža

Show full item record

No preview available
Title: Technologie zpracování "bramborových lupínků" v podnikatelském záměru firmy Petr Hobža
Author: Dobrá, Iveta
Advisor: Šefčík, Vladimír
Abstract: Bakalářská práce pojednává o správném technologickém zpracování smažených bramborových lupínků. Z hlediska zpracovaného podnikatelského záměru charakterizuje místo a úlohu hygieny a ukazuje na důležitost hygieny v potravinářské výrobě. Na základě SWOT analýzy popisuje silné a slabé stránky firmy Petr Hobža Strážnické brambůrky a ukazuje veškeré nezbytnosti z hlediska podnikání.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5273
Date: 2008-06-02
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 7680


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
dobrá_2008_bp.pdfBlocked 743.5Kb PDF
dobrá_2008_vp.doc 26.5Kb Microsoft Word View/Open
dobrá_2008_op.doc 34Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account