Sledování postmortálních změn jakosti u masa

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Sledování postmortálních změn jakosti u masa

Show full item record

No preview available
Title: Sledování postmortálních změn jakosti u masa
Author: Holík, Radek
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na sledování postmortálních změn u vepřového a hovězího masa. Jejím cílem je zkoumání a vyhodnocení kvality masa. Sledování normálního průběhu posmrtných změn, vzniku odchylek a myopatií a jejich podíl na výsledné kvalitě masa.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5289
Date: 2008-06-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 7690


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
holík_2008_bp.pdf 3.428Mb PDF View/Open
holík_2008_vp.doc 41Kb Microsoft Word View/Open
holík_2008_op.doc 37.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account