Sledování postmortálních změn jakosti u masa

DSpace Repository

Language: English čeština 

Sledování postmortálních změn jakosti u masa

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan
dc.contributor.author Holík, Radek
dc.date.accessioned 2010-07-16T10:57:09Z
dc.date.available 2010-07-16T10:57:09Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/5289
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na sledování postmortálních změn u vepřového a hovězího masa. Jejím cílem je zkoumání a vyhodnocení kvality masa. Sledování normálního průběhu posmrtných změn, vzniku odchylek a myopatií a jejich podíl na výsledné kvalitě masa. cs
dc.format 53 s. cs
dc.format.extent 3595430 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject maso cs
dc.subject posmrtné změny cs
dc.subject myopatie cs
dc.subject kvalita cs
dc.subject meat en
dc.subject after dead changes en
dc.subject myopaties en
dc.subject quality en
dc.title Sledování postmortálních změn jakosti u masa cs
dc.title.alternative Study post mortem changes quality of meat en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Valášek, Pavel
dc.date.accepted 2008-06-11
dc.description.abstract-translated Bachelor work is about after dead changes in pork and beef meat. The aim of this work is research and evaluation of quality of meat. Monitoring of normal process in afterdead changes, creation of variations and myopaties and their part on resulting quality of meat. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7690
dc.date.assigned 2007-11-12
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
holík_2008_bp.pdf 3.428Mb PDF View/Open
holík_2008_vp.doc 41Kb Microsoft Word View/Open
holík_2008_op.doc 37.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account