Olivový olej

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Olivový olej

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Olivový olej
Autor: Nacházelová, Lucie
Vedoucí: Janiš, Rahula
Abstrakt: V posledních letech neustále roste popularita olivového oleje a s ním spojené Středomořské stravy. Tato práce se zabývá problematikou olivového oleje a jeho přínosem jak pro zdraví a vyváženou stravu, tak pro kosmetický a farmaceutický průmysl. V práci je pojednáno o jednotlivých kategoriích olivového oleje, jeho výrobě a vůbec i jeho počátcích užívání ve starém Řecku. Cílem práce bylo zpracování literární rešerše týkající se základních vlastností a různorodosti použití olivového oleje.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5585
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: A 7719


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
nacházelová_2008_bp.pdfZablokované 723.1Kb PDF
nacházelová_2008_vp.doc 36.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
nacházelová_2008_op.doc 42Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet