Vývojové trendy a perspektiva potravinářství v ČR

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Vývojové trendy a perspektiva potravinářství v ČR

Show full item record

No preview available
Title: Vývojové trendy a perspektiva potravinářství v ČR
Author: Janušková, Hana
Advisor: Lošek, Václav
Abstract: Předkládaná práce je věnována aktuálním otázkám vývoje potravinářství, bezpečnosti potravin v ekonomicko-společenských souvislostech. Práce je členěna do dvou kapitol, kdy vlastním jádrem práce je kapitola - Potravinářství se vstupem do třetího tisíciletí. Kde se autor zabývá vývojem, trendy a strategickými cíli potravinářství.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5691
Date: 2008-06-02
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
janušková_2008_bp.pdfBlocked 1.413Mb PDF
janušková_2008_vp.doc 42.5Kb Microsoft Word View/Open
janušková_2008_op.doc 33.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account