Změny nutriční hodnoty kravského mléka při různém technologickém zpracování.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Změny nutriční hodnoty kravského mléka při různém technologickém zpracování.

Show full item record

No preview available
Title: Změny nutriční hodnoty kravského mléka při různém technologickém zpracování.
Author: Macek, Michal
Advisor: Kráčmar, Stanislav
Abstract: V práci je popsán význam kravského mléka ve výživě člověka a jsou popsány vlastnosti hlavních výživových složek přítomných v mléce. Je zvýrazněn proces tvorby kravského mléka a možnosti jeho zpracování v prvovýrobě a mlékárenském průmyslu. Nedílnou součást práce jsou změny výživových složek v průběhu zpracování kravského mléka při mlékárenských technologiích.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7028
Date: 2008-06-02
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 7711


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
macek_2008_bp.pdfBlocked 2.254Mb PDF
macek_2008_vp.doc 42.5Kb Microsoft Word View/Open
macek_2008_op.doc 46Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account