Nutruční a jakostní hodnocení biochleba.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Nutruční a jakostní hodnocení biochleba.

Show full item record

No preview available
Title: Nutruční a jakostní hodnocení biochleba.
Author: Ležatková, Jitka
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Hlavním cílem této diplomové práce bylo porovnání biochleba s chleby konvenčními. Teoretická část byla věnována stručnému shrnutí dané problematiky. V experimentální části byla provedena chemická analýza (vlhkost, kyselost, obsah celkové vlákniny a obsah těžkých kovů) a senzorické hodnocení vzorků. Získané výsledky jsou shrnuty v závěru diplomové práce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7337
Date: 2008-05-16
Availability: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 16.05.2038
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 8058


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
ležatková_2008_dp.pdfBlocked 1.083Mb PDF View/Open
ležatková_2008_vp.doc 50.5Kb Microsoft Word View/Open
ležatková_2008_op.doc 46.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account