Suché skořápkové plody ve výživě člověka

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Suché skořápkové plody ve výživě člověka

Show full item record

No preview available
Title: Suché skořápkové plody ve výživě člověka
Author: Chlebišová, Iveta
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Cílem bakalářské práce bylo popsat nejvýznamnější druhy suchých skořápkových plodů na našem trhu. Vedle vlašských ořechů a lískových ořechů jsou v textu podrobně uvedeny i ořechy pocházející ze subtropických a tropických oblastí. Hlavní pozornost byla zaměřena na nutriční hodnotu suchých skořápkových plodů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7824
Date: 2009-05-27
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 12966


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
chlebišová_2009_bp.pdf 1.203Mb PDF View/Open
chlebišová_2009_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word View/Open
chlebišová_2009_op.doc 40.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account