Stanovení vitaminů skupiny B v pivu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stanovení vitaminů skupiny B v pivu

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení vitaminů skupiny B v pivu
Author: Stašková, Alžběta
Advisor: Kramářová, Daniela
Abstract: Bakalářská práce charakterizuje základní suroviny pro výrobu piva. Popisuje operace při výrobě sladu a samotné výrobě piva. Zmiňuje se o druzích piva a jejich stručné charakte-ristice. Dále se zabývá chemickou charakteristikou s důrazem na vitaminy skupiny B. Na-konec uvádí možnosti chromatografického stanovení vitaminu skupiny B v pivu pomocí metody HPLC
URI: http://hdl.handle.net/10563/7933
Date: 2009-05-28
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 12416


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
stašková_2009_bp.pdfBlocked 1.389Mb PDF
stašková_2009_vp.doc 38Kb Microsoft Word View/Open
stašková_2009_op.doc 43.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account