Chemické charakteristiky plodů rybízu a zimolezu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Chemické charakteristiky plodů rybízu a zimolezu

Show full item record

No preview available
Title: Chemické charakteristiky plodů rybízu a zimolezu
Author: Juřík, David
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Tato práce se zabývá technologickými a chemickými vlastnostmi plodů rybízu a zimolezu. V teoretické části jsou popsány oba druhy ovoce, jak po stránce chemické tak i anatomické. Cílem práce bylo zjistit za pomocí chemických metod jejich nutriční složení a následně je porovnat s ostatními druhy ovoce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9131
Date: 2009-05-19
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: C 12692


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
juřík_2009_dp.pdfBlocked 696.7Kb PDF
juřík_2009_vp.doc 32Kb Microsoft Word View/Open
juřík_2009_op.doc 44Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account