Chemické charakteristiky plodů rybízu a zimolezu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Chemické charakteristiky plodů rybízu a zimolezu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Juřík, David
dc.date.accessioned 2010-07-17T18:20:17Z
dc.date.available 2010-07-17T18:20:17Z
dc.date.issued 2009-05-19
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/9131
dc.description.abstract Tato práce se zabývá technologickými a chemickými vlastnostmi plodů rybízu a zimolezu. V teoretické části jsou popsány oba druhy ovoce, jak po stránce chemické tak i anatomické. Cílem práce bylo zjistit za pomocí chemických metod jejich nutriční složení a následně je porovnat s ostatními druhy ovoce. cs
dc.format 53 s. cs
dc.format.extent 713459 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject Rybíz cs
dc.subject zimolez cs
dc.subject ovoce cs
dc.subject chemické metody cs
dc.subject Currant en
dc.subject honeysuckle en
dc.subject fruits en
dc.subject chemical methods en
dc.title Chemické charakteristiky plodů rybízu a zimolezu cs
dc.title.alternative Chemical characteristics of fruits of currant and honeysuckle en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Hanuštiak, Pavel
dc.date.accepted 2009-06-02
dc.description.abstract-translated This work deals with technological and chemical features of fruits of currant and honeysuckle. Both kinds of fruit are described in the theoretical part, chemically and anatomically as well. The aim of work is to find out their nutritive constitution with chemical methods and compare them with other fruits. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/202 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12692
dc.date.assigned 2009-02-19
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
juřík_2009_dp.pdfBlocked 696.7Kb PDF View/Open
juřík_2009_vp.doc 32Kb Microsoft Word View/Open
juřík_2009_op.doc 44Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account