Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely

Show full item record

No preview available
Title: Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely
Author: Martinková, Iva
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Bakalářská práce se zabývá vhodností vybraných ovocných druhů pro konzervárenské využití. Všeobecně je popsáno chemické složení ovoce a problematika konzervárenství. Konkrétními výsledky práce jsou ucelené přehledy o odrůdové rozmanitosti a vhodnosti jednotlivých odrůd pro konzervaci.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9350
Date: 2009-05-27
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 12969


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
martinková_2009_bp.pdf 1.342Mb PDF View/Open
martinková_2009_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word View/Open
martinková_2009_op.doc 40Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account