Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Martinková, Iva
dc.date.accessioned 2010-07-17T20:06:54Z
dc.date.available 2010-07-17T20:06:54Z
dc.date.issued 2009-05-27
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/9350
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá vhodností vybraných ovocných druhů pro konzervárenské využití. Všeobecně je popsáno chemické složení ovoce a problematika konzervárenství. Konkrétními výsledky práce jsou ucelené přehledy o odrůdové rozmanitosti a vhodnosti jednotlivých odrůd pro konzervaci. cs
dc.format 56 s. cs
dc.format.extent 1407535 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject ovoce cs
dc.subject konzervárenství cs
dc.subject chemické složení cs
dc.subject odrůdy cs
dc.subject fruit en
dc.subject preserving industry en
dc.subject chemist en
dc.subject species en
dc.title Vhodnost jednotlivých ovocných druhů pro konzervárenské účely cs
dc.title.alternative The usability of particular sorts of fruit for the preserving industry purpose en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Valášek, Pavel
dc.date.accepted 2009-06-18
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis deals with the adequacy of selected fruits for canning use. Generally is described chemical composition of fruit and preserving industry issues. The specific results of the thesis is a comprehensive ovrerview of the varietal diversity and the suitability of the varieties for preservation. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12969
dc.date.assigned 2009-02-20
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
martinková_2009_bp.pdf 1.342Mb PDF View/Open
martinková_2009_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word View/Open
martinková_2009_op.doc 40Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account