Nové genotypy muchovníku (Amelanchier alnifolia) a perspektivy jejich potravinářského využití v podmínkách ČR

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Nové genotypy muchovníku (Amelanchier alnifolia) a perspektivy jejich potravinářského využití v podmínkách ČR

Show full item record

No preview available
Title: Nové genotypy muchovníku (Amelanchier alnifolia) a perspektivy jejich potravinářského využití v podmínkách ČR
Author: Šerá, Martina
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Tato práce je zaměřena na odrůdy a genotypy muchovníku a možnosti jejich potenciálního využití v lidské výživě. V literární části jsou uvedeny poznatky o typických druzích jádrového ovoce. Dále jsou zpracovány chemické analýzy jednotlivých genotypů muchovníku. Ty jsou následně konfrontovány s literárními údaji. Práce podává přehled o základních nutričních a technologických parametrech nových genotypů muchovníku, které jsou vhodné pro pěstování a využití v České republice.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11279
Date: 2010-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 14583


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
šerá_2010_dp.pdf 1.727Mb PDF View/Open
šerá_2010_vp.doc 32Kb Microsoft Word View/Open
šerá_2010_op.doc 34Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account