Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik

Show full item record

No preview available
Title: Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
Author: Holík, Radek
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Diplomová práce je zaměřena na fermentované masné výrobky s přídavkem prebiotik. Jejím cílem je charakterizovat chemické složení skopového masa, technologii výroby fermentova-ných masných výrobků a použitá probiotika a prebiotika. Dále pak popsat proces fermenta-ce a dynamiku růstu mikroorganismů v těchto výrobcích. V praktické části jsou popsány metody a výsledky provedené chemické a mikrobiální analýzy. Analýza byla provedena 2. den po výrobě, po fermentaci a měsíc po fermentaci.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12415
Date: 2010-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 14805


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
holík_2010_dp.pdf 4.525Mb PDF View/Open
holík_2010_vp.doc 54.5Kb Microsoft Word View/Open
holík_2010_op.doc 53.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account