Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku

DSpace Repository

Language: English čeština 

Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku

Show simple item record

dc.contributor.advisor Severová, Marta
dc.contributor.author Trávníčková, Iveta
dc.date.accessioned 2012-03-09T09:37:20Z
dc.date.available 2012-03-09T09:37:20Z
dc.date.issued 2011-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/15498
dc.description.abstract Diplomová práce je v teoretické části zaměřena na základní charakteristiku a využití amarantu a merlíku. Dále byl popsán jejich význam ve výživě a principy stanovení vybraných základních komponent. Praktická část se zabývá stanovením vybraných složek a senzorickým hodnocením výrobků z amarantu a merlíku. cs
dc.format 71 s. (11 453 znaků). cs
dc.format.extent 1746354 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject amarant cs
dc.subject merlík cs
dc.subject výživa cs
dc.subject chemické složení cs
dc.subject senzorické hodnocení cs
dc.subject amaranth en
dc.subject quinoa en
dc.subject nutrition en
dc.subject chemical composition en
dc.subject sensory evaluation en
dc.title Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku cs
dc.title.alternative The Chemical and Sensoric Evaluation of Products with Content of Amaranth and Quinoa en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Mlček, Jiří
dc.date.accepted 2011-05-31
dc.description.abstract-translated The theoretical part of the thesis focuses on the basic characteristics and utilization of amaranth and quinoa. Their importance for nutrition and principles to determinate selected components has also been described. The practical part deals with the designation of selected components and sensory evaluation of products from amaranth and quinoa. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 21586
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
trávníčková_2011_dp.pdf 1.665Mb PDF View/Open
trávníčková_2011_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
trávníčková_2011_op.doc 97Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account