Obsah mastných kyselin a jejich esterů ve vybraných odrůdách červeného vína

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Obsah mastných kyselin a jejich esterů ve vybraných odrůdách červeného vína

Show full item record

No preview available
Title: Obsah mastných kyselin a jejich esterů ve vybraných odrůdách červeného vína
Author: Gabrielová, Marie
Advisor: Hanuštiak, Pavel
Abstract: Diplomová práce je zaměřena na stanovení mastných kyselin a jejich esterů pomocí plynové chromatografie ve vybraných vzorcích červeného vína. Byla vyzkoušena možnost úpravy vzorků a nalezeny optimální chromatografické podmínky pro jejich analýzu. Bylo stanoveno množství mastných kyselin a jejich esterů ve vybraných vzorcích a získané hodnoty byly porovnány s publikovanou literaturou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22231
Date: 2012-02-01
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
gabrielová_2012_dp.pdf 879.6Kb PDF View/Open
gabrielová_2012_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
gabrielová_2012_op.pdf 841.3Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account