Využití bílkovinných přísad v masné výrobě

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Využití bílkovinných přísad v masné výrobě

Show full item record

No preview available
Title: Využití bílkovinných přísad v masné výrobě
Author: Družbík, Václav
Advisor: Velichová, Helena
Abstract: Cílem bakalářské práce je získat přehled o využití různých bílkovinných přísad v masné výrobě. Práce obsahuje teoretické poznatky o použití bílkovinných přísad z hlediska jejich technologických a organoleptických vlastností. Z bílkovinných přísad živočišného původu jsou vybrány celistvá krev a její deriváty (plazma, hemoglobin, globin). Dále pak jsou zde popsány vaječné, mléčné bílkoviny a bílkoviny pojivových tkání. U bílkovinných přísad rostlinného původu je kladen důraz na bílkoviny sóji a pšenice.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2348
Date: 2006-05-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
družbík_2006_bp.pdf 539.5Kb PDF View/Open
družbík_2006_vp.doc 42Kb Microsoft Word View/Open
družbík_2006_op.doc 50.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account