Antioxidační vlastnoti plodů vybraných odrůd

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Antioxidační vlastnoti plodů vybraných odrůd

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Antioxidační vlastnoti plodů vybraných odrůd
Autor: Čapková, Lenka
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Cílem diplomové práce bylo srovnat 16 odrůd jabloní ve vztahu k jejich antioxidačním vlastnostem. Konkrétně byl sledován obsah polyfenolů, flavonoidů a vlastní antioxidační aktivita. Výsledky byly doplněny o analýzy refraktometrické sušiny. Jako nejperspektiv-nější odrůdy s vysokou antioxidační aktivitou se jeví zejména 'Šampion', 'Rosana' a 'Rubinole'.
URI: http://hdl.handle.net/10563/25024
Datum: 2013-01-16
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
čapková_2013_dp.pdf 3.095Mb PDF Zobrazit/otevřít
čapková_2013_vp.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
čapková_2013_op.doc 100Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet