Charakteristika vybraných kmenů bakterií rodu Lactococcus

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Charakteristika vybraných kmenů bakterií rodu Lactococcus

Show full item record

No preview available
Title: Charakteristika vybraných kmenů bakterií rodu Lactococcus
Author: Vančuříková, Jana
Advisor: Černíková, Michaela
Abstract: Cílem této práce byla charakteristika bakterií mléčného kvašení, zaměřující se podrobněji na rod Lactococcus a na vybrané kmeny tohoto rodu, jmenovitě na Lactococcus lactis subsp. lactis a Lactococcus lactis subsp. cremoris. Charakteristika byla provedena z hlediska morfologického, fyziologického a biochemického.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6350
Date: 2008-06-02
Availability: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 02.06.2038
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 7766


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
vančuříková_2008_bp.pdfBlocked 973.5Kb PDF View/Open
vančuříková_2008_vp.doc 48Kb Microsoft Word View/Open
vančuříková_2008_op.doc 33Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account