Charakteristika vybraných kmenů bakterií rodu Lactococcus

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Charakteristika vybraných kmenů bakterií rodu Lactococcus

Show simple item record

dc.contributor.advisor Černíková, Michaela cs
dc.contributor.author Vančuříková, Jana cs
dc.date.accessioned 2010-07-16T19:12:25Z
dc.date.issued 2008-06-02 cs
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/6350
dc.description.abstract Cílem této práce byla charakteristika bakterií mléčného kvašení, zaměřující se podrobněji na rod Lactococcus a na vybrané kmeny tohoto rodu, jmenovitě na Lactococcus lactis subsp. lactis a Lactococcus lactis subsp. cremoris. Charakteristika byla provedena z hlediska morfologického, fyziologického a biochemického. cs
dc.format 47 s., 2 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 996870 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně cs
dc.rights Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 02.06.2038 cs
dc.subject bakterie mléčného kvašení cs
dc.subject mléčná fermentace cs
dc.subject rod Lactococcus cs
dc.subject Lactococcus lactis subsp. lactis cs
dc.subject Lactococcus lactis subsp. cremoris cs
dc.subject bakteriociny cs
dc.subject lactic acid bacteria en
dc.subject milk fermentation en
dc.subject Lactococcus genus en
dc.subject Lactococcus lactis subsp. lactis en
dc.subject Lactococcus lactis subsp. cremoris en
dc.subject bacteriocins en
dc.title Charakteristika vybraných kmenů bakterií rodu Lactococcus cs
dc.title.alternative Characterization of selected Lactococcus strains en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Vaňátková, Zuzana cs
dc.date.accepted 2008-06-11 cs
dc.date.vskp-available 2038-06-02
dc.description.abstract-translated The aim of this work was the characterization of lactic acid bacteria, be focusing in detail on Lactococcus genus, namely on selected strains Lactococcus lactis subsp. lactis a Lactococcus lactis subsp. cremoris. Characterization was carry out of morphological, physiological and biochemical aspect. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.rights.auth IP cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7766
dc.date.assigned 2007-11-13 cs
utb.result.grade A
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
vančuříková_2008_bp.pdfBlocked 973.5Kb PDF View/Open
vančuříková_2008_vp.doc 48Kb Microsoft Word View/Open
vančuříková_2008_op.doc 33Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account