Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Bakalářské práce
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Bakalářské práce: Poslední příspěvky
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 181-200 z 306
další strana
Protimikrobní vlastnosti N-alkylpyrrolidonů vůči potravinářsky významným druhům mikroorganismů
Lhotská, Marika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Použití přídatných látek v produktech ekologického zemědělství
Jiroušková, Magda
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Chromatografické stanovení kofeinu v extraktech z pravých čajů
Janovský, Petr
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Konzervace nealkoholických a nízkoalkoholických nápojů
Ďuricová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích
Kaloda, Pavel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Chemicko-technologické vlastnosti fosforečnanů využívaných při výrobě masných výrobků
Martinek, Jakub
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Tradiční a moderní metody stanovení vlhkosti v potravinách
Machoňová, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Vliv doby a teploty skladování na vybrané chemické parametry trvanlivého mléka
Kudelová, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy
Káčerová, Simona
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Tokové charakteristiky mléčných produktů
Nešporová, Klára
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Bělašková, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Ověření pravosti jednotlivých skupin olivových olejů a sledovaní vybraných změn během skladování
Kučerová, Erika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Elektrochemické stanovení celkové antioxidační kapacity u vybraných nápojů
Vavrečková, Edita
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Optimalizace metody pro izolaci DNA z fermentovaných masných výrobků
Bednář, Lukáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Využití termické analýzy v potravinářství
Musil, Karel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik
Hudcová, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Aplikace přírodího koření do masných výrobků
Kostera, Jakub
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Polotvrdé sýry s odlišnými kulturami
Pechtorová, Kamila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Možnosti fermentace syrovátky
Bartošík, Radek
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Elektrické vlastnosti mléka a mléčných výrobků a možnosti jejich využití
Šopíková, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 181-200 z 306
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této kolekci
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se