Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
Bakalářské práce
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Bakalářské práce: Poslední příspěvky
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 201-220 z 306
další strana
Katalogizase a srovnání bojových dávek potravin ve vybraných státech
Richter, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Porovnání vlastností pařených sýrů vyrobených odlišnými způsoby
Zbranek, Tomáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Výroba sýrů typu Moravský bochník
Štachová, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2016-02-02
)
Sledování kvality bílých jogurtů v tržní síti
Horáková, Simona
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2016-02-02
)
Systémy managementu bezpečnosti potravin a porovnání požadavků vybraných norem
Kabátová, Lenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2016-02-02
)
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Nováková, Lenka
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2016-02-02
)
Vliv výrobních a skladovacích parametrů na senzorické vlastnosti jogurtů
Charamzová, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2016-02-02
)
Mikroflóra vína v průběhu výroby
Honková, Nikola
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2016-02-02
)
Výskyt biogenních aminů u vybraných fermentovaných potravin
Augustová, Monika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2016-02-02
)
Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích
Bezděková, Karla
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2016-02-02
)
Interakce biogenních aminů s vybranými sacharidy
Klimešová, Karolina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2016-02-02
)
Výživa obyvatelstva v ČR se zaměřením na netradiční druhy potravin rostlinného původu
Janíčková, Žaneta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2016-02-02
)
Možnosti snížení produkce biogenních aminů vybranými bakteriemi v podmínkách in vitro
Dlabajová, Andrea
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2016-02-02
)
Principy ekologického zemědělství a produkce biopotravin
Lojdová, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2016-02-02
)
Výroba piva pro jedince trpící celiakií
Štěpánek, Ladislav
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2016-02-02
)
Vliv zmrazení na reologické vlastnosti těsta
Kubíčková, Kamila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2016-02-02
)
Kuřecí běháky jako netradiční surovina pro přípravu želatin a hydrolysátů
Havelková, Adéla
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2016-02-02
)
Možnosti analýzy sacharidů s využitím HPLC-RI
Čechová, Erika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2016-02-02
)
Texturní charakteristiky bezlepkového laminovaného těsta
Minaříková, Silvie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2016-02-02
)
Sanitační plány školní dílny
Řezníčková, Marie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2016-02-02
)
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 201-220 z 306
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této kolekci
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se