Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky

DSpace Repository

Language: English čeština 

Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Lukšíčková, Lada
dc.date.accessioned 2017-07-03T09:14:34Z
dc.date.available 2017-07-03T09:14:34Z
dc.date.issued 2017-02-03
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/40571
dc.description.abstract Podkladem pro určení přijatelné náhrady chloridu sodného do kuřecích paštik je výstup senzorické analýzy a měření technologických vlastností. Cílem práce je najít senzoricky a technologicky přijatelnou náhradu chloridu sodného a tím ke snížení zdravotních problémů např. hypertenze.
dc.format 58 s + 5s
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject náhrada soli cs
dc.subject senzorické hodnocení cs
dc.subject texturní vlastnosti cs
dc.subject masné výrobky cs
dc.subject chlorid sodný cs
dc.subject chlorid draselný cs
dc.subject chlorid hořečnatý cs
dc.subject sodium substitutes en
dc.subject sensory evaluation en
dc.subject texture characteristics en
dc.subject meat products en
dc.subject sodium chloride en
dc.subject pottasium chloride en
dc.subject magnesium chloride en
dc.title Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky
dc.title.alternative Monitoring Effect of NaCl Compensation for Sensory and Technological Properties of Chicken Liver Pate
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Burešová, Iva
dc.date.accepted 2017-05-30
dc.description.abstract-translated The basis for determining acceptable substitutes brine into chicken pâtés it is prefe-rable degrees of sensory analysis and measurement processing properties. The aim is to find technologically and organoleptically acceptable substitute NaCl and thereby reduce health problems e.g. hypertension.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Food Technology en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 46305
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2017-05-04


Files in this item

Files Size Format View Description
lukšíčková_2017_dp.pdf 3.454Mb PDF View/Open None
lukšíčková_2017_op.pdf 515.8Kb PDF View/Open None
lukšíčková_2017_vp.pdf 524.8Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account