Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Ústav potravinářského inženýrství a chemie: Poslední příspěvky
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 41-60 z 86
další strana
Jakost masa v závislosti na podmínkách skladování.
Borutová, Andrea
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
L-carnitin jako aditivum potravinových doplňků
Nohálová, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Srovnání antioxidačních vlastností bílého a červeného vína.
Hourová, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Průzkum stravovacích návyků mladé populace v České republice
Blaščáková, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Dynamika růstu mikroorganizmů na strojně odděleném mase
Mikulcová, Michaela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Antimikrobiální účinky monoacylglycerolů
Kulendová, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Sledování výskytu sinic v povrchových vodách a jejich vliv na kvalitu pitné vody.
Žaludková, Stanislava
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Sledování obsahu cizorodých látek v potravním řetězci.
Kozubková, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Chemické látky v hluchavkovitých rostlinách
Kožehubová, Lucie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Biologicky aktivní látky v rostlinách Echinacea
Bartošková, Ludmila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Bezpečnost potravin živočišného původu - Mikrobiologická analýza povrchu drůbežího masa a následná dekontaminace
Molatová, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Implementace systému jakosti BRC do potravinářského podniku
Novák, Petr
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Vliv tepelné úpravy a přídatných látek na hmotnostní ztráty masa.
Ševčíková, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Mastitida krav a výskyt stafylokoků
Šípalová, Markéta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Rostliny stimulující nervovou soustavu
Karásková, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Vliv intenzity sladké a kyselé chuti na vnímání definovaných aromatických látek
Sedláčková, Petra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Využití krevních derivátů při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků.
Vasická, Pavlína
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Stanovení biologicky aktivních látek v borůvkách
Kolajová, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Účinné látky rodu Hypericum.
Čížková, Miluše
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Vliv surovinového složení na jakost těstovin
Losová, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
předchozí strana
Zobrazují se záznamy 41-60 z 86
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této komunite
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato komunita
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se