Recently added
DSpace Repository
DSpace Home
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav analýzy a chemie potravin
Recent submissions
Login
|
cookies
Language: English
čeština
Ústav analýzy a chemie potravin: Recent submissions
Previous Page
Now showing items 21-40 of 393
Next Page
Stravování v období novověku
Plánková, Debora
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-01
)
Bezlepková strava v gastronomických zařízeníc
Ševčíková, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-01
)
Kyslík a víno
Černošková, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-01
)
Filtrační systémy pro víno
Jílková, Ludmila Anna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-01
)
Stanovení termodynamických parametrů vybraných komplexů s cyklodextriny pomocí isotermální titrační mikrokalorimetrie
Jarošová, Andrea
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-01
)
Syntéza 3-(propylamino)chinolin-2,4(1H,3H)-dionů a studium jejich reakcí s deriváty kyseliny (thio)uhličité
Konečná, Vendula
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-01
)
Charakteristika, vlastnosti a využití kurkuminu
Hanzlíková, Hana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2019-02-01
)
Technologie pěstování a zpracování jedlých hub a jejich využití v gastronomii
Zbořil, Marek
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce
Mach, Matěj
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Stanovení vybraných antioxidantů a antioxidační aktivity u směsí müsli s jedlými květy
Ondroušková, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů
Lukaszczyková, Karla
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Escherichia coli v potravinách rostlinného původu
Knoflíčková, Naděžda
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Stanovení nutričních a biologicky aktivních látek v Matcha čajích
Kolofiková, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Výroba trvanlivého pečiva a stanovenie základných nutričných znakov
Damašek, Jozef
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Listová a stonková zelenina - nutriční a gastronomický význam
Gaubová, Gabriela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Využití kvasinek rodu Kluyveromyces při fermentaci syrovátky
Čeman, Lukáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2018-02-02
)
Netradiční druhy exotického ovoce a jejich využití v gastronomii
Zámečníková, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Výroba a základní nutriční analýza müsli z netradičních obilovin a jedlých květů
Šťastná, Tereza
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
Klůzová, Alžběta
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Potravinářský a zdravotní význam houby Ganoderma Lucidum
Švihelová, Romana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2017-02-03
)
Previous Page
Now showing items 21-40 of 393
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
This Community
Date submitted
Date assigned
Date accepted
Titles
Authors
Advisor
Subjects
My Account
Login